Resultater

Hos Nordica vil du møde nogle af de læger, der har haft mest med IVF at gøre siden IVF behandlingerne startede.

At hjælpe med at skaffe ønskebørn til verden er en ønskeopgave. Heldigvis har vi gode resultater at se tilbage på. Statistik kan ikke bruges til meget, men det er altid rart at vide, hvor realistisk håbet om et barn er.

Ønsker du at se vores statestik - klik her 

Ca. hvert femte par får et barn efter første behandling både ved ægtransplantation og ved insemination. Lykkes det ikke i første omgang, kan man jo prøve igen. Derfor får næsten to tredjedele af parrene et barn.

Erfaringen fortæller os, at det at skulle vente på behandling er utroligt belastende, derfor har Nordica ingen venteliste, og vi begynder behandlingen umiddelbart efter, vi har foretaget eventuelle forundersøgelser.

Mange søger ikke hjælp trods ønsket om et barn. Vel er undersøgelse og behandling ikke uden omkostninger, men der er gode resultater. Langt de fleste ufrivilligt barnløse kan behandles med succes.

Når I er kommet så langt, at I har besluttet jer for at prøve at få et barn med andres hjælp, kan I kontakte os og få en tid til en samtale og få en snak om jeres problem, og om hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale med lægen her.

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev